Reiki

Soms ben je op zoek naar een manier om jezelf te helpen. Voor mij is alles begonnen met Reiki en dit was het zetje dat ik nodig had om mijn bewustzijn te verruimen. Reiki heeft mij bewuster en rustiger gemaakt en ik ben als mens gegroeid. Graag wil ik dit doorgeven anderen.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die wordt toegepast volgens een erkend Japans systeem: Usui System of natural healing.

Er staat hierover meer op onderstaande links:


Reikibehandeling bij de Zonnesteen

Tijdens een Reikibehandeling heb je gewoon je kleren aan. Alleen je schoenen dien je uit te trekken. Je ligt heerlijk op een behandeltafel onder een warme deken.

Eerst ga ik met mijn handen voelen, waar er blokkades zitten in je energieveld, hiervoor houd ik mijn handen een stukje boven je lichaam. Met behulp van Aura Soma kan ik zo al een goede ingang creëren voor de Reiki energie. Soms geef ik ook al wat bloesems zodat de vrijgekomen emoties zich snel kunnen balanceren. Indien nodig combineer ik de Reikibehandeling met edelsteentherapie. De stenen worden dan op of rond je lichaam neergelegd. Hierdoor kan er tijdens de behandeling nog meer en dieper gewerkt worden.

Dan begin ik met het geven van Reiki. Zacht leg ik mijn handen op je lichaam. Het kan zijn dat je dit ervaart als warmte die je intens kunt gaan voelen. Langzaam en zorgvuldig werk ik vanaf je hoofd langs een zijde van het lichaam, richting je onderbenen. Hierna behandel ik de andere zijde van het lichaam. Uiteindelijk komen je voeten aan de beurt. Tenslotte mag je je omdraaien en behandel ik je rug, onderbenen en de onderkant van je voeten.

Soms sluit ik weer af met een Aura Soma om je energieveld weer volledig tot rust te brengen.

Reeds 10 jaar werk ik intensief met deze mooie energie, hierdoor ben ik iemand geworden die een zeer krachtige energiestroom kan doorgeven. Deze door mij gegeven behandelingen maken veel los en de meeste mensen voelen zich hierna, rustiger en ontspannen, maar vooral meer in balans. Het werkt goed bij allerlei klachten en is geschikt om snel, stress, pijn, vermoeidheid en allerlei fysieke ongemakken te verlichten.
Het werken met Reiki is een feest en ik vind het steeds weer wonderbaarlijk om te zien wat er gebeurt.

Een Reikibehandeling kan tot anderhalf uur duren en na afloop is het goed om veel water te drinken, zodat alle losgemaakte blokkades goed worden afgevoerd. Na de behandeling moeten mensen soms veel geeuwen, dit kan wel een paar uur duren. Ook kan het zijn dat je een of meerdere dagen vaker naar het toilet moet gaan. Dit is allemaal loslaten en reinigen.
Reiki is een mooie manier om te ontspannen van alle stress en spanning die je gedurende de dag oploopt. Hierna kun je er weer beter tegen en voel je je meer opgewassen tegen de dagelijkse problemen.
Meestal is het voldoende om éénmaal per 4 tot 8 weken een behandeling te ondergaan.

Een Reikibehandeling bij de Zonnesteen is zoveel meer.......

Behandeling na Operatie of verwonding

Wanneer er een operatie wordt verricht, groot of klein of bij elke andere wond of verwonding in het fysieke lichaam, ontstaat deze verwonding ook in ons energieveld, de aura.

Wanneer de operatie gebeurt, wordt er gewerkt met technieken, die allemaal een trauma in het energetisch lichaam creëren.

Dit is een probleem. Dit trauma, deze verwonding dient eerst hersteld te worden in de aura. Pas na volledig herstel van het energetisch veld, kan fysiek herstel plaatsvinden. Wanneer dit door een deskundige wordt hersteld, dan zal er fysiek veel sneller herstel plaats kunnen vinden.

Ik heb geleerd om met behulp van energetische technieken, de aura snel te herstellen, hierdoor zal het fysieke lichaam zich goed, beter en sneller herstellen.

Ik doe dit met behulp van aura soma, edelsteentherapie en bloesemtherapie. Met mijn handen breng ik nieuwe verbindingen aan in je auralichaam, hierdoor kan de energie sneller gaan stromen en zich weer verbinden waardoor verwondingen sneller genezen. Ook breng ik nieuwe lijnen aan waarlangs weer stroming plaats gaat vinden. Ook dit bespoedigt herstel. Bovendien ruim ik de energetische rommel op die is ontstaan tijdens de operatie, danwel verwonding. Ook hierdoor herstel je sneller.

Het is belangrijk, dat dit herstel zo spoedig mogelijk na het ontstaan van de verwonding of operatie gebeurt. Dan is de kwetsuur in de aura nog vers en zijn er geen blijvende beschadigingen, die moeilijker of niet meer te herstellen zijn.

Wanneer je dus pas bent geopereerd of weet dat dit binnenkort dient te gebeuren, denk er dan eens over om een afspraak te maken voor energetisch herstelwerk. Je zult opkijken van het resultaat en merken dat zwellingen, pijn en andere ongemakken veel minder zullen optreden.

Aan het einde van de behandeling werk ik dan nog met Reiki om het fysieke lichaam zo nog een extra impuls te geven om zich sneller te herstellen.

De prijs voor deze behandeling is hetzelfde als voor een Reikibehandeling.