VERANDERINGEN IVM LOCKDOWN

Vanaf 15 december tot en met 19 januari 2021 mag ik jullie helaas niet meer ontvangen in mijn Praktijk De Zonnesteen in Simpelveld.

Het is uiteraard wel mogelijk om een telefonisch consult te boeken.

Dit mag zijn:

  • Een chakra reading
  • Een telefonisch consult met healing
  • Een engelenkaartlegging

Voor meer informatie voel je vrij om contact met mij op te nemen, dit kan:

  • Telefonisch
  • Per email
  • Via Whatsapp

Graag blijf ik jullie steunen en bijstaan samen met mijn Helpers van het Licht!!


Telefonische consulten.

Steeds vaker wordt hiervan gebruik gemaakt. Je zit thuis in een gemakkelijke stoel in je eigen veilige omgeving. Je wordt door mij gebeld op een van tevoren afgesproken tijdstip. De duur is meestal 30 minuten. Diepe heling kan plaatsvinden, doordat ik het vermogen heb om direct in jouw energetisch veld te werken en je energie voortdurend te lezen. Het is een prachtige manier om snel en gemakkelijk te groeien en te helen.

De Zonnesteen heeft een veelbezochte Facebook pagina!

Op de Facebook pagina van De Zonnesteen vind je dagelijks informatie, oefeningen, visualisaties die te maken hebben met bewustwording en spiritualiteit.


Graag wil ik het volgende onder jouw aandacht brengen.


Per 25 mei 2018 is de nieuwe nationale Europese regelgeving van kracht. De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt en heeft wettelijk vastgelegd wat goede zorg inhoudt en waaraan deze moet voldoen. Een van de verplichtingen is een behandelovereenkomst. Door het ondertekenen van deze behandelovereenkomst geeft de client de zorgverlener toestemming voor een behandeling volgens Alternatieve Geneeswijzen.

Wanneer je na 25 mei bij mij een consult in de praktijk wenst, zal ik deze behandelovereenkomst aan je voorleggen ter ondertekening. Graag stuur ik deze van tevoren aan je toe per e-mail, samen met de Praktijkinformatie, de Tarieven en de Annuleringsvoorwaarden.  Je kunt dan thuis alles rustig doornemen. De behandelovereenkomst graag ondertekenen en meebrengen bij je afspraak.