logo_De_Zonnesteen

EDxTM™

Deze methode is ontwikkeld door Fred P. Gallo PhD.

Dit is een snelle en effectieve methode om psychische problemen zoals slaapproblemen, angsten, stress, fobieën, depressie, posttraumatische belastingen etc. te behandelen.

Bij deze energetische methode wordt gebruik gemaakt van manuele spiertesten om de energetische aspecten van psychologische problemen vast te stellen en om exacte, specifiek op de cliënt afgestemde behandelingspunten te vinden, die de problemen snel kunnen oplossen.

Psychische omkeringen

Als we in balans zijn, stroomt de energie vrij door de verschillende meridianen, die onderling met elkaar verbonden zijn en beschikken we over voldoende energie om onze doelen te bereiken.

Als de energie verkeerd stroomt verhinderen deze omkeringen dat we onze doelen bereiken. We hebben de indruk dat “iets” ons tegenhoudt of zelfs saboteert. Ze leiden tot lichamelijke en psychische problemen en het effect is, dat het onderbewustzijn iets anders wil dan bewust wordt beoogd. Als ze niet worden opgelost, kan er geen verandering plaatsvinden. Dit verklaart dat goede therapie interventies geen verandering bewerkstelligen.

Tijdens de behandeling wordt onderzocht of er sprake is van psychische omkeringen. Dit gebeurt niet aan de hand van gesprekken maar met behulp van een manuele spiertest. Zo kunnen deze snel worden opgespoord.

De gevonden psychische omkeringen worden direct behandeld. Het behandelpunt wordt geklopt en een correctiezin wordt uitgesproken. Hierna worden de specifieke behandelpunten, die voor iedereen anders kunnen zijn, afzonderlijk geklopt.

Aan het einde van de behandeling wordt een en ander besproken en krijg je een advies mee. Het kan nodig zijn om thuis door te gaan met het kloppen van deze behandelpunten. Dit vergt slechts enkele minuten per dag en is doorgaans gedurende een korte periode nodig.