logo_De_Zonnesteen

De Inwijding met het Gouden Christus Licht

Gegeven door Inge Schmitz en haar Helpers van Het Licht

Tijdens deze inwijding word je verbonden met de energie van de Grote Centrale Zon. De Christus is de ware kosmische Zon, hij is de geest van de Zon. Via deze inwijding ontvang je zijn Gouden Licht.

Dit is een groot geschenk! Hiermee kun je alles verlichten wat nu nog donker is. Dit is heel erg mooi!

Bedenk wel, dat dit geschenk een grote verantwoording met zich meebrengt. Je verbindt je met de Christusenergie en dat betekent dat zuiverheid en integriteit je leidraad dienen te zijn.  Altijd!

Op deze manier zal het Gouden Christus Licht zich via jou verspreiden over de wereld.

Al je cellen vibreren direct op een hogere frequentie. Je mag dit zo vaak toepassen als je wenst, maar let op! Je trilt op deze manier donkere stukken los bij jezelf, deze komen even naar de oppervlakte. Ter ondersteuning vraag je dan aan de Gouden Christus energie om je te helpen en het wordt lichter.

Nadat je deze inwijding hebt ontvangen, kun je dit gaan inzetten voor jezelf!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je gaat 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip in meditatie. Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden. Blijf vooral zitten, niet gaan liggen! Vraag aan je gidsen en engelen of zij het proces willen ondersteunen.

Gebruik deze tijd om te aarden en bij jezelf te komen (te centreren). Spreek enkele minuten vóór het afgesproken tijdstip de gewenste intentie uit. (De tekst ontvang je in een digitale handleiding).

De inwijding duurt zo’n 30 minuten. Daarna raad ik aan nog even in meditatie te blijven, om de energie de ruimte te geven om te integreren.

Stel we hebben 20.00 uur afgesproken, dan gaat het als volgt:

  • 19.55 > aanvang meditatie (aarden en centreren)
  • 19.58 > spreek de intentie uit
  • 20.00 > aanvang inwijding
  • 20.30 > einde inwijding
  • 20.35 > einde meditatie

Na de inwijding

Graag ontvang ik na afloop bericht hoe het met je is.

Je kunt me mailen op: inge.schmitz@dezonnesteen.nl

De dagen/weken na deze inwijding is het goed om regelmatig de energie op te roepen. Daarnaast is het belangrijk om naar je lichaam te luisteren. Neem de rust die het vraagt en drink veel water.

Het Gouden Christus Licht inzetten:

Om het Gouden Christus Licht aan te spreken kun je de volgende formulering gebruiken:

“Ik activeer nu het Gouden Christus Licht rondom mij”

Je kunt ervaren, hoe deze energie via de kruin naar binnenstroomt. Wanneer je merkt dat het te heftig is, gebruik je de volgende formulering:

“Ik activeer nu de Gouden Christus Energie rondom mij”

Direct zal alles verzachten en wordt het rustiger.

Misschien heb je dit niet nodig maar het is altijd goed om te weten wat je kunt doen, mocht dit toch het geval zijn.

Afspraak maken

Je kunt per e-mail of telefonisch een afspraak maken. Geef een aantal tijdstippen die je voorkeur hebben door. Wanneer wij een tijdstip hebben afgesproken, ontvang je van mij de digitale handleiding. Het is belangrijk dat je deze handleiding vooraf goed leest. Wanneer je daarna nog vragen hebt kun je die per e-mail stellen, ik zal ze graag beantwoorden.

Kosten en Betaling

De kosten bedragen € 65 en dienen vóór de inwijding te worden voldaan. Je vindt mijn bankgegevens onder contact. 

Reacties van deelnemers:

Wow wat een ervaring!

Om de energie zo hoog in jezelf te voelen!

En zo breed ik voelde energie echt in mijn hele lichaam.

Aan de rechterkant van mijn nek voelde ik een gespannenheid maar ook dat werd aangeraakt en nu veel minder!

Ik heb het al twee keer ingezet en ik vind het fijn om te ervaren!

Het voelt nu heerlijk zen en het is net als of ik er niet meer uit kan heerlijk!!!

Dank je wel Inge

Direct in de ochtend na het wakker worden heb ik me met de energie verbonden. Deze energie komt via de kruin binnen en gaat in golven naar de tenen. Ik ervaar direct warmte. Ik merk verdriet op bij mijn hart, na iedere activatie wordt dit minder. Het lijkt steeds vanuit een dieper onbewuster laagje te komen en mag nu geheeld worden 🙂 

Wanneer ik me bij het naar bed gaan met de energie verbind geeft dit wat meer energie waardoor ik minder snel in slaap val, het activeert maar de warmte voelt wel erg fijn!

Mijn omgeving resoneert met deze energie. Mensen zijn zachter naar mij toe wanneer ik deze energie aanroep. Zelf merk ik ook dat ik zachter ben, lichter, verlichter van ballast en inderdaad met hogere trilling. 

Het voelt alsof het op alle lagen lichter én verdiepend mag zijn: meer omhoog qua trilling en zuivere energie verbindend, en meer in mezelf (waarom doe ik wat ik doe en denk ik wat ik denk, wat zit achter dit gevoel?) en meer verbonden met Moeder Aarde. 
Ik ervaar de energie als activerend, verdiepend op alle vlakken zoals zuiverheid, eerlijkheid en integriteit.
Ik ben meer bewust van mijn eigen gedachten, hoe dit positief of negatief is. Ik ruik beter.

Over het algemeen zie ik dat het in het begin wat meer energie kostte. Vooral de eerste week. Er kwamen zaken naar boven waar ik niet eerder bij stilgestaan had, maar die toch je leven beïnvloeden. Inzien is toch de eerste stap naar verandering. Er kwamen ook dingen naar boven die in de familielijn langer spelen waar ik weer mee geconfronteerd werd met die dynamiek en soms ook onmacht. Dan nog wat diepere inzichten over jezelf die een beetje verrassend en onverwachts waren plus kleine doorbraken op werkvlak die wellicht mooie vruchten kunnen afwerpen op lange termijn.  Wat ook iets beter lijkt is de helderheid van de stem van mijn gidsen.

Vruchtbare tijd, en dat dankzij jou en jouw Helpers van het Licht!