logo_De_Zonnesteen

Edelsteentherapie

Edelstenen worden op of naast je gelegd, edelsteentherapie. Hierbij leg ik uit wat hun werking is. Tijdens de behandeling dragen de stenen essentieel bij aan het herstellen van de balans.

Ook een verzwakte aura (het energieveld rondom het lichaam) kan met behulp van stenen op een prachtige manier worden hersteld. De aura wordt verzwakt door slechte voeding, gebrek aan lichaamsbeweging, gebrek aan frisse lucht. Een tekort aan rust, stress, teveel alcohol, drugs of veel medicijngebruik, tabak, negatieve gewoonten en onjuiste paranormale activiteiten. Hoe sterker en vibrerender onze aura is, des te gezonder we zijn en des te geringer de kans dat externe factoren ons beïnvloeden en hinderen.

De werking van de stenen is afhankelijk van een aantal faktoren. Dat zijn onder meer:

De kleur van de steen, eventuele tekening en helderheid/ondoorzichtigheid.
De chemische samenstelling, de zuiverheid daarvan.
De vorm en struktuur en de verschijningsvorm van de steen, welk trillingsgetal hoort daarbij.
Werkt de steen voor of tegen iets. Bijvoorbeeld de weerstand tegen een ziekte verhogen of de ziekte die er al is bestrijden. De ene steen helpt tegen angsten, de andere bevordert de gemoedsrust.
Soms dienen stenen een tijd gedragen te worden. Dat kan aan een ketting of koord, maar ook met een speld aan de binnenkant van het ondergoed. Soms dient een steen met een pleister op de plaats van de pijn vastgemaakt te worden. Het kan ook nodig zijn om een steen onder je kussen te leggen of op het nachtkastje. Ook kunnen stenen op je foto worden neergelegd.

Indien gewenst test ik uit welke stenen nodig zijn en hoelang ze gedragen dienen te worden.

Als voorbeeld wat een steen allemaal kan doen…

De Zonnesteen

Deze steen wordt gevonden in Noord-Amerika, Canada, Noorwegen en India.

De zonnesteen geeft net zoals de zon levenskracht en maakt zonnig en blij. Door de zonnesteen krijg je meer zelfbeheersing. Het is verder een steen die goed is bij rugpijn, hij geeft veel kracht en warmte. Het is een goede helper voor degene die niet goed slaapt en hierdoor uitgeput raakt. Deze steen kan goed gebruikt worden om alle chakra’s schoon te maken. Hij is te gebruiken bij angst, stress en om weer vitaal te worden. Hij helpt om onafhankelijk te worden en jezelf te zijn. Bij chronische keelklachten is deze steen behulpzaam. Hij helpt bij spanningen op de maag en lost maagzweren op. Tevens goed bij kraakbeen problemen bij sporters en een goede hulp bij reumatiek. Kortom een fantastische steen!!