logo_De_Zonnesteen

Inge Schmitz-Havenith

“Mens ken Uzelve”

Wanneer je bewust wilt leven heb je wijsheid nodig, maar zeker ook zelfkennis! Het is belangrijk om te weten wie je bent om zo zicht te krijgen op je manier van denken, handelen en reageren.

Reeds jaren werk ik eraan om inzicht te krijgen in mezelf. Dit is soms moeilijk maar altijd verhelderend. Nu ben ik rustiger en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik sta bewuster in het leven en heb meer energie. Mijn leven is veranderd in positieve zin.

Met dit inzicht kan ik ook jou helpen. Met iedereen die komt heb ik raakvlakken en zo werk ik samen met jou aan jouw zelfinzicht. Inzicht in jezelf, de werking van je geest op je lichaam. Hoe je je voelt is een direct gevolg van hoe je denkt en hier heb je zelf invloed op.

Sinds 2002 ben ik Reiki Master volgens het Usui System of Natural Healing.

De afgelopen jaren heb ik tal van opleidingen gedaan. Vooral de Kinesiologie heeft mijn hart gestolen, het is een mooie manier om inzichten bij mensen los te maken. Je kunt hiermee een diepgaande werking in lichaam, geest en ziel doorvoeren.

Ik ben gehuwd en moeder van twee lieve, prachtige zonen. Ook woont in ons huis een leuke, ondernemende poes.

inge2017

Paranormale Vermogens

Als kind al was ik erg gevoelig, zoals later bleek ben ik een hoog-sensitief persoon. Gaandeweg heb ik ontdekt, dat ik heldervoelend ben. Dit is vooral na mijn eerste Reiki-inwijding goed merkbaar geworden. Hierna is dit alleen maar sterker geworden. De laatste jaren zijn zich nog meer vermogens gaan ontwikkelen.

Tijdens de behandeling kan ik gebruik maken van deze vermogens. Hierdoor kan sneller en beter resultaat worden geboekt. Aan de andere kant van de sluier kan men beter overzien wat er aan de hand is en deze informatie wordt via mij aan jou doorgegeven. Dit gebeurt altijd liefdevol en met respect voor degene die behandeld wordt.

Ik heb gemerkt, dat ik zo steeds sneller en beter tot de kern kan komen van wat er eigenlijk aan de hand is. Met deze informatie kunnen wij samen jouw inzicht vergroten en eventuele veranderingen in werk zetten.

Ik heb geleerd om energetisch te werken in de aura en de chakra’s. Hierdoor zijn de veranderingen diepgaand en blijvend. Ook energieën uit vorige levens kunnen zo gecorrigeerd worden. Deze kunnen nu nog ons denken, voelen en handelen bepalen. Wanneer je dit niet weet, kun je hierdoor steeds weer in dezelfde situaties verzeild raken. Het lijkt dan of je vecht tegen de bierkaai en je begrijpt niet waarom. Door de energie te veranderen, kan dit losgelaten worden en kun je belangrijke veranderingen teweeg brengen.

Natuurlijk moet er altijd als eerste gekeken worden naar de energie die in dit leven je voelen, denken en doen bepaalt. Soms moeten wij teruggaan naar je geboorte, de zwangerschap of zelfs de conceptie. Meestal is het zo, dat men hier zelf weinig informatie over heeft. Door gebruik te maken van mijn paranormale vermogens, kan ik inzicht geven in wat er aan de hand is en waarom je hier nog steeds last van hebt.

Zo heb ik geleerd om mijn paranormale vermogens te gebruiken tijdens mijn werk op een liefdevolle en respectvolle manier.

Wat ik doe is informatie vanuit de andere wereld, zichtbaar maken aan onze kant van de sluier. 

Het is voor mij  en voor iedereen belangrijk, om ervoor te zorgen dat ik een sterke aura heb en dat ik goed gegrond bent. Mijn gronding controleer ik dan ook dagelijks en stel deze indien nodig bij.