logo_De_Zonnesteen

Witte Licht inwijding en afstandshealing

De Witte Licht inwijding kan ik samen met een afstandshealing aanbieden.

Toen ik deze Witte Licht inwijding met afstandshealing ontving, was dat een indrukwekkende diepgaande ervaring.

Zo kan er een proces opgestart worden waarbij veel wordt losgemaakt. Het is goed om dit te doen wanneer je hiervoor ruimte en tijd kunt nemen. Die ruimte en tijd heb je nodig om de veranderingen goed te verwerken.

Door de inwijding word je een direct kanaal voor de energie van het Witte Licht. Daarna kun je ook anderen daarin inwijden.

Wat is het Witte Licht?

Het Witte Licht is een zuivere, krachtige energie van een hoge frequentie, die beschermend en reinigend werkt.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je gaat 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip in meditatie. Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden. Vraag aan je gidsen en engelen of zij het proces willen ondersteunen.

Gebruik deze tijd om te aarden en bij jezelf te komen (te centreren). Ga zitten of liggen in een houding die jij prettig vindt. Spreek enkele minuten vóór het afgesproken tijdstip de gewenste intenties uit. (De tekst ontvang je in een digitale handleiding).

De inwijding en afstandshealing zal dan op het afgesproken tijdstip starten, en zo’n 25 minuten duren. Daarna raad ik aan nog even in meditatie te blijven, om de energie de ruimte te geven om te integreren.

Deze afstandshealing zal de maand na de inwijding of zolang als nodig is, ‘s nachts worden voortgezet. Er wordt dan regelmatig aan je gewerkt tijdens je slaap.

Stel we hebben 20.00 uur afgesproken, dan gaat het als volgt:

  •  19.55 > aanvang meditatie (aarden en centreren)

  •  19.58 > spreek de intenties uit

  •  20.00 > aanvang inwijding en afstandshealing

  •  20.25 > einde inwijding en afstandshealing

  •  20.30 > einde meditatie

Na de inwijding

Graag ontvang ik na afloop bericht hoe het gegaan is en dat alles oké is.

Je kunt me mailen op: inge.schmitz@dezonnesteen.nl

De dagen/weken na deze inwijding en afstandshealing is het goed om regelmatig de energie op te roepen. Daarnaast is het belangrijk naar je lichaam te luisteren. Neem de rust die het vraagt en drink veel water. Wees erop bedacht dat er ontgiftings-verschijnselen kunnen ontstaan.  

Het Witte Licht inzetten:

Om het Witte Licht aan te spreken kun je de volgende formulering gebruiken:

“Activeer het Witte Licht!”

Je kunt jezelf of een ander dan in een Witte Lichtbol plaatsen ter heling en bescherming. Ook kun je dit gebruiken als ondersteuning wanneer je andere energieën aan het kanaliseren bent tijdens het geven van een healing.

Je kunt het Witte Licht door je huis, een ruimte of gebied laten stromen. Je kunt zo de ruimte of het gebied bevrijden van negatieve bewustzijnsvormen en reinigen van vastzittende energieën.

Het Witte Licht kun je ook activeren met terugwerkende kracht, ter healing van een gebeurtenis uit het verleden of met vooruitwerkende kracht sturen naar een gebeurtenis in de toekomst.

Het Witte Licht kan net als de Tachyon energie worden gebruikt om een voorwerp op te laden. Je kunt deze energie bijvoorbeeld zetten in een hanger of steen die je bij je draagt. Deze energie kan jouw energieveld versterken en reinigen.

Afspraak maken

Je kunt per e-mail of telefonisch een afspraak maken. Geef een aantal tijdstippen die je voorkeur hebben door. Wanneer wij een tijdstip hebben afgesproken, ontvang je van mij de digitale handleiding. Het is belangrijk dat je deze handleiding vooraf helemaal gelezen hebt. Wanneer je daarna nog vragen hebt kun je die per e-mail stellen, ik zal ze graag beantwoorden.

Kosten en Betaling

De kosten bedragen € 50 en dienen vóór de inwijding en afstandshealing te worden voldaan. Je vindt mijn bankgegevens onder contact.