logo_De_Zonnesteen

Healing

Wanneer je hulp nodig hebt op welke manier dan ook, dan ga je op zoek…

Het is belangrijk om iemand te vinden bij wie je je prettig voelt. Soms moet je even zoeken, maar dan..  eindelijk vind je de juiste persoon. Misschien ben ik dat voor jou?

Mijn manier van werken heeft als basis 15 jaar ervaring. Ik heb in die jaren veel verschillende behandelingsvormen geleerd en toegepast. Nu zijn deze verschillende geneeswijzen samengekomen tot één specifieke aanpak.

Met meestal de kinesiologie als basis voor een behandeling werk ik vanuit jouw energie. Ik kan de verstoringen in jouw energieveld opzoeken en herstellen.

De behandelingen pas ik niet alleen toe. Ik word bijgestaan door een team van helpers, gidsen. Zij leiden mij in het vinden van verstoringen in je energieveld en helpen mij de juiste behandeling toe te passen. Ik ben het medium dat het behandelplan van de gidsen kan uitvoeren. Dit behandelplan  wordt samengesteld aan de hand van jouw hulpvraag. Door de verbinding met mijn gidsen kan ik direct tot de kern van jouw probleem komen. Hierdoor is het vaak mogelijk om snel resultaat te bereiken.

inge2017

Er wordt gewerkt in jouw chakra’s en alle lagen van jouw aura.  Door hun handen geleid, kan ik de verstoringen in jouw energetisch veld herstellen.  Er wordt gekeken naar de patronen die jouw manier van denken en doen bepalen. Je ontvangt een goede uitleg, want met voldoende inzicht kun je veranderingen doorvoeren in je dagelijks leven.

Voor mijn manier van werken is het niet nodig om ergens in te geloven. Het is wel nodig is om met een portie gezonde nieuwsgierigheid naar jezelf te kijken. Je kwaliteiten en verbeterpunten te willen doorgronden. Het vergt moed om dit te doen, maar het is tevens een enorme uitdaging. Het zal je helpen om je leven te creëren op de manier die jij wilt.

Soms kan het nodig zijn om energetische koorden te reinigen. Deze koorden ontstaan tussen iedereen met wie wij een intensieve relatie hebben. Ouders, kinderen, partners, broers en zussen, vrienden en vriendinnen.  Dit koord kan gereinigd dan wel verwijderd worden wanneer het niet meer nodig is. Hierdoor kan er ruimte ontstaan tussen mensen en kunnen relaties op een andere, betere manier worden voortgezet. Dit kan ook wanneer de andere persoon al is overgegaan. Energie blijft bestaan en dit proces helpt om helemaal los te laten.

Wat ook mag gebeuren is het terughalen van zielsdelen. Wanneer wij iets meemaken dat te erg is om te doorstaan, kan een stukje van onze zielsenergie loslaten en dat deel blijft dan op ons wachten totdat wij overgaan. Soms is het nodig om zo’n stukje of meerdere delen nu al terug te halen. Je ziel kan dan beter neerzetten waarvoor ze gekomen is.

Zoals je ziet, kan er veel worden gedaan tijdens een behandeling bij de Zonnesteen. De afspraken zullen veelal met een tussentijd van 4 tot 5 weken plaatsvinden. Gemiddeld zijn 3 tot 4 afspraken voldoende om een goed resultaat te behalen. Incidenteel kan het nodig zijn om wat langer te behandelen.Zowel kinderen van alle leeftijden als volwassenen kunnen bij mij terecht.

Wanneer het leven zijn glans heeft verloren, kan de Zonnesteen die glans helpen herstellen en je steunen bij de zorg voor jezelf.

De geneeswijzen die door De Zonnesteen worden aangeboden dienen ter ondersteuning van
de reguliere gezondheidszorg, maar zijn nooit bedoeld als vervanging.

Afspraak maken

Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Bel mij op GSM nummer 06 – 40530184.

Behandelingen kunnen worden geboekt op dinsdag tot en met vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur.

Je kunt ook een e-mail sturen, geef s.v.p. aan hoe ik het beste contact met je kan opnemen, 

telefonisch of per e-mail, inge.schmitz@DeZonnesteen.nl

Alle e-mail wordt in de regel binnen 24 uur beantwoord behalve in het week-end. Mocht dit niet zo zijn, verzoek ik je om telefonisch contact op te nemen, waarschijnlijk heb ik je mail dan niet ontvangen.

Vriendelijk verzoek ik je om vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 9.00 uur, uitsluitend per e-mail contact op te nemen.