logo_De_Zonnesteen

Tachyon 2010

Wat is Tachyon-energie?

Tachyon energie is een basisenergie die aan de oorsprong staat van alle andere energieën in de schepping en zich kan omzetten in levenskracht. Levenskracht is de basis van alles. Het is een intelligente kracht en zal automatisch veranderen in die specifieke energie die het lichaam op dat moment nodig heeft. Het versterkt het zelfgenezend systeem van het lichaam.

De werking van Tachyon-energie

  • Het balanceert en stimuleert de chakra’s

  • Een toename van kracht en uithoudingsvermogen

  • Geestelijk welbevinden, makkelijker omgaan met stress

  • Verbetering van slaapgedrag

  • Je kunt beter gronden door 2 tachyon antennes bij je te dragen

Tachyon antennes

Een Tachyon antenne is een voorwerp dat op een subatomair niveau definitief geherstructureerd is. Het fungeert als een ontvanger èn zender van Tachyon energie. In principe kun je elk voorwerp omzetten in een Tachyon antenne. Dit kan een glazen knikker of een mooie steen zijn, maar ook kleding, water, sieraden, olie, vitaminen, wat je maar bedenken kunt.

De Tachyon antenne is zo krachtig dat als je deze in je huis neerlegt, deze voor je gaat werken. Je huis wordt een prettiger plaats om te zijn. Wanneer je een Tachyon antenne in je slaapkamer legt, ga je beter slapen en word je ’s morgens uitgerust wakker.

Als je een Tachyon antenne in het water legt wordt je drinkwater opgeladen, het verschil kun je echt proeven. Je kunt een Tachyon antenne bij je dragen om je prettiger te voelen en ter ondersteuning van genezingsprocessen, en als healer zullen je healing sessies sterker en initiaties krachtiger worden. Ook kan de Tachyon antenne worden gebruikt om de negatieve effecten van electromagnetische vervuiling te neutraliseren.

Je kunt dus van objecten een “tachyon antenne” maken. Dit doe je eenvoudigweg door het volgende uit te spreken:”… wordt nu een tachyon-antenne!”Daarbij leg je je focus op het object. Dit is voldoende om het object permanent op te laden.

Tachyon healing

Ook kun je jezelf opladen tot Tachyon antenne en zo jezelf of een ander een Tachyon healing geven. Deze healing werkt diepgaand en wordt als heel ontspannend ervaren. Het gaat gemakkelijk, je hoeft alleen rustig te gaan zitten of liggen en de intenties uit te spreken.

“Mijn lichaam wordt nu een Tachyon antenne”

“Ik wens mezelf (en/of de naam van iemand anders) nu een Tachyon healing te geven”

De energie begint meteen te stromen. Wel adviseer ik om in iedere hand een met Tachyon energie opgeladen voorwerp (steentje) vast te houden, dan voel je de energie duidelijker stromen.

Tachyon  2010 inwijding

Een Tachyon inwijding geeft je de mogelijkheid om zelf Tachyon antennes te maken.

Ik bied zowel persoonlijke inwijdingen aan alsmede inwijdingen op afstand. Beide typen inwijdingen hebben dezelfde kracht en uitwerking; het verschil is vooral dat een persoonlijke inwijding je de gelegenheid biedt om meteen je vragen te kunnen stellen. Uiteraard kun je me altijd mailen met vragen als je een inwijding op afstand hebt ontvangen.

Na deze inwijding heb je rechtstreeks toegang tot de Tachyon-energie. Het is dan mogelijk om zelf ook anderen te gaan inwijden. De inwijding stelt geen eisen.

0e gaat een inwijding in zijn werk?

Je gaat 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip in meditatie. Zorg ervoor dat je niet gestoord kunt worden. Gebruik deze tijd om te aarden en bij jezelf te komen. Ga zitten in een houding die jij prettig vindt. Spreek enkele minuten vóór het afgesproken tijdstip de volgende intentie uit:

“Ik wil nu de Tachyon 2010 inwijding van …(mijn naam in dit geval) ontvangen!”

De inwijding zal dan op het afgesproken tijdstip starten, en zo’n kwartiertje duren. Daarna raad ik aan nog even in meditatie te blijven, om de energie de ruimte te geven om te integreren. 

Stel we hebben 20.00 uur afgesproken, dan gaat het als volgt:

  •  19.55 > aanvang meditatie (aarden)

  •  19.58 > spreek de intentie uit

  •  20.00 > aanvang inwijding

  •  20.15 > einde inwijding

  •  20.20 > einde meditatie

Na de inwijding

Bij een inwijding op afstand ontvang ik na afloop graag bericht hoe het gegaan is en dat alles oké is.

Je kunt me mailen op: inge.schmitz@dezonnesteen.nl

De dagen/weken na een inwijding is het goed regelmatig de energie op te roepen. Daarnaast is het belangrijk naar je lichaam te luisteren. Neem de rust die het vraagt en drink veel water. Wees erop bedacht dat er ontgiftings-verschijnselen kunnen ontstaan. 

Verschillen met andere energetische werkwijzen

Er zijn veel energetische werkwijzen en het lijkt er op, dat er steeds meer bijkomen. De meest bekende is waarschijnlijk Reiki. 

Tachyonenergie onderscheidt zich op twee hele belangrijke punten van alle andere energetische werkwijzen:

1. het is krachtig. 

2. het werkt beduidend sneller en effectiever.

Kosten en Betaling 

Bij een inwijding op afstand zijn de kosten € 40 per persoon.
De betaling dient van te voren te worden overgemaakt na telefonisch contact en afspraak.

Bij een persoonlijke inwijding zijn de kosten € 60 per persoon.
Het tarief dient voor de helft te worden overgemaakt, hierna ontvang je via e-mail 
een digitale handleiding met alle informatie die nodig is om te weten.
Na afloop van de persoonlijke inwijding wordt de andere helft 
contant voldaan.

De digitale handleiding dient in zijn geheel doorgelezen te worden, vóór de inwijding. Een certificaat wordt niet verstrekt.

Tachyon Source 2010

Waar Tachyon 2010, Tachyon antennes creëert, creëert Tachyon Source 2010, Tachyon Source antennes.

Een Tachyon Source antenne maakt van alles dat in zijn veld komt een permanente Tachyon antenne! Wanneer je bijvoorbeeld een kristallen bol als Tachyon Source antenne op je tafel plaatst, zal alles op tafel inclusief de tafel zelf, automatisch een permanente Tachyon antenne worden.

Bij gewone Tachyon antennes wordt alles in diens omgeving aangeraakt door de Tachyon energie. Haal je de Tachyon antenne vervolgens weg, dan zal de Tachyon energie in het veld en de omringende objecten ook weer langzaam verdwijnen. Bij Tachyon Source antennes verdwijnt deze energie niet, omdat alles in het veld van de Tachyon Source antenne ook automatisch zelf een permanente Tachyon antenne is geworden! Het brengt dus een permanente positieve besmetting van de directe omgeving teweeg.

Deze inwijding vraagt als vooreis, dat je de Tachyon 2010 inwijding hebt ontvangen en dit minimaal 3 dagen geleden.

De kosten voor deze inwijding zijn gelijk aan de kosten voor de Tachyon 2010 inwijding.