logo_De_Zonnesteen

Consulten VAN DINSDAG TOT EN MET VRIJDAG, TIJDENS KANTOORUREN.

Voor meer informatie voel je vrij om contact met mij op te nemen, dit kan:

  • Telefonisch
  • Per email
  • Via Whatsapp
  • Via Signal
  • Via Telegram

Graag staan wij voor jou klaar!

 * Nieuw * Nieuw

Groepshealing met Tachyon Energie, met maandelijks een ander thema, je groeit enorm in bewustzijn, wanneer je regelmatig deelneemt.

In januari 2024 op 8 en 22.

In februari 2024 op 5 en 19.

In maart op 4 en 18.

Steeds om 20 uur.
Duur 30 minuten, investering in jezelf € 12,75. Wanneer je direct aanmeldt voor 2 keer is het € 25,-.

Gedurende 30 minuten word je ondergedompeld in deze energie.  Een bad van licht, liefde en warmte.
Al jouw chakra’s worden nagelopen en je wordt beter gegrond.
Kijk op Facebook voor meer informatie of stuur een bericht, zie hierboven de mogelijkheden.

Je kunt bij mij twee glassteentjes kopen, opgeladen met Tachyon energie.
Bovendien zetten we er ook nog energie bij die speciaal op jou is afgestemd. Welke dit is staat op een kaartje bij je pakketje.
De vergoeding is € 12,50 per 2 steentjes of € 20,- voor 4 stuks. Inclusief verzendkosten.
Deze steentjes kunnen je beter gronden. Houd ze even vast en stop ze daarna in je broekzak. Door het dagelijks dragen, word je gronding steeds beter. Zeker, wanneer je hierbij ook nog regelmatig deelneemt aan een de Tachyon healing.
Ze zijn ook fijn om te mediteren.
Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, stuurd dan s.v.p. je adresgegevens via Whatsapp of email. Je ontvangt mijn tikkie en het pakketje komt naar jou toe.

De geneeswijzen die door De Zonnesteen worden aangeboden dienen ter ondersteuning van 
de reguliere gezondheidszorg, maar zijn nooit bedoeld als vervanging.

Telefonische consulten.

Steeds vaker wordt hiervan gebruik gemaakt. Je zit thuis in een gemakkelijke stoel in je eigen veilige omgeving. Je wordt door mij gebeld op een van tevoren afgesproken tijdstip. De duur is meestal 30 minuten. Diepe heling kan plaatsvinden, doordat ik het vermogen heb om direct in jouw energetisch veld te werken en je energie voortdurend te lezen. Het is een prachtige manier om snel en gemakkelijk te groeien en te helen.

De Zonnesteen heeft een veelbezochte Facebook pagina!

Op de Facebook pagina van De Zonnesteen vind je dagelijks informatie, oefeningen, visualisaties die te maken hebben met bewustwording en spiritualiteit.

Graag wil ik het volgende onder jouw aandacht brengen.

Per 25 mei 2018 is de nieuwe nationale Europese regelgeving van kracht. De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt en heeft wettelijk vastgelegd wat goede zorg inhoudt en waaraan deze moet voldoen. Een van de verplichtingen is een behandelovereenkomst. Door het ondertekenen van deze behandelovereenkomst geeft de client de zorgverlener toestemming voor een behandeling volgens Alternatieve Geneeswijzen.

Wanneer je na 25 mei 2018 bij mij een consult wenst, zal ik deze behandelovereenkomst aan je voorleggen ter ondertekening. Graag stuur ik deze van tevoren aan je toe per e-mail, samen met de Praktijkinformatie, de Tarieven en de Annuleringsvoorwaarden.  Je kunt dan thuis alles rustig doornemen. De behandelovereenkomst graag ondertekenen en meebrengen bij je afspraak. Bij een telefonische consult ontvang je een aangepaste overeenkomst, deze stuur ik per email en deze graag ondertekend retourneren.